Home
Over ons
Workshop Bloemschikken
Cursussen
Bedrijfsabonnement
Foto's
Contact
Over ons

 

 

Het begin

Het was al een paar jaar een grote wens: een eigen bloemenzaak. Na de opleiding Arrangeur / Decorateur te volgen aan het Helicon ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen en heb ik de cursus voor meesterbinder gevolgd.
In 2007 is de knoop doorgehakt en ik ben voor mezelf begonnen. Na enige tijd te hebben gezocht zag ik een winkelpand te huur staan in Nijmegen, waar ik in augustus 2007 de deuren opende.

Toch liep dit niet zoals gepland, en heb ik in december 2008 de deuren gesloten. Aangezien ik niet wilde opgeven ben ik vanuit huis mijn bloemen gaan verkopen en mijn klantenkring proberen uit te breiden. Dit ging zo goed dat ik september 2010 naar Druten ben verhuisd met mijn spullen en vanuit daar mijn werkzaamheden heb vervolgd. Ik heb mezelf gespecialiseerd in bedrijfsbloemwerk, bruidswerk en rouwarrangementen.
 
In september 2011, een jaar later ben ik weer verhuist, naar een mooi winkelpand in Ewijk. De voormalige bakkerij is volledig verbouwd en omgetoverd tot een moderne bloemenzaak. inmiddels is het team uitgebreid met nog 2 vaste krachten, en werken wij regelmatig met staigaires.
Neem nu alvast een voorproefje op een bezoek aan mijn winkel door middel van het bekijken van deze site.

Graag tot ziens!

Hanneke Roelofs

Over bloem & Kado

De nadruk Wordt gelegd op kwaliteit en service,
zo zorgen wij altijd voor verse producten en geven wij een garantie van 5 dagen.
Hiervoor geldt wel dat de bloemen aangesneden moeten zijn
en in een schone vaas moeten worden gezet die met chloor is schoongemaakt.
Voor een uitgebreid overzicht van verzorgingstips klik
hier

Voor het leveren van bloemen en plantenarrangementen
heeft Bloem & Kado een eigen unieke bezorgservice voor in Ewijk en omstreken.

De kosten voor alle plaatsen vind u 
hier.

Tevens zijn wij aangesloten bij De Euroflorist verzendorganisatie, zo is het mogelijk om in heel nederland uw bloemwerk af te leveren.